Nyheter

Vuxna behövs ute på kvällar och nätter även under covid-19-pandemin. Värmdö Nattvandrare har ökat antalet nattvandringar under 2020 med 26 procent! Dessutom har en ny lokal nattvandrargrupp bildats. Håll särskilt utkik efter inbjudan från Värmdö Nattvandares lokala nattvandrargrupp i Stavsnäs-Djurö.

Vill du bli stödmedlem? Vi har nytt Swish-nummer fr. o. m. 3 maj 2021. Swisha 100 kronor (medlemsavgift) eller valfritt belopp till 123 374 77 71.


  • Nattvandringar gör skillnad för våra ungdomar. Vi vuxna behövs där ute kvälls- och nattetid. Kanske till och med lite extra under pandemin eftersom många ungdomar väljer att träffas utomhus. Självklart håller vi avstånd.

  • Värmdö Nattvandrare har beslutat att nattvandra under pandemin, fast i både mindre och större skala. Vi har ökat antalet nattvandringar under 2020. Samtidigt har vi skjutit fram de riktade inbjudningarna till skolklassernas vårdnadshavare.

  • Inbjudningar till vårdnadshavare i åk 6, 7, 8 och 9 i Värmdös skolor är framflyttade till mitten av april. Håll ut och håll utkik efter inbjudningar som kommer i SchoolSoft.

  • Ni hittar vår möteslokal mitt i Gustavsbergs centrum, snett mitt emot Apoteket. Alla är varmt välkomna över 20 år. förannonseras på vår Facebook-sida som vanligt.

  • Vi vill passa på att tacka våra värdefulla sponsorer; Värmdö kommun som bidrar med en möteslokal för vår verksamhet samt Maxi ICA Stormarknad Värmdö, McDonalds, Wermdö Delikatesser och Delselius Konditori.


Vill du få kontakt med oss under nattvandringarna?

Ring vår nattvandrarmobil!

Vi nås på telefonnummer 073-320 54 70 när vi är ute och vandrar.


Kom och nattvandra med oss – gula jackan eller västen får du låna av oss!

Vi samlas fredagar och lördagar klockan 19:00 i möteslokalen mittemot Apoteket i Gustavsbergs centrum. Alla över 20 år är välkomna. Vi rör oss i hela Värmdö kommun. Ni ser oss exempelvis i Gustavsberg, Ösby, Mölnvik, Hemmesta, på Ingarö, Saltarö, Djurö och Stavsnäs. Vi finns på plats för våra ungdomar, ger oss tid till att lyssna, knyter kontakter och funderar som en länk mellan ungdoms- och vuxenvärlden. Läs mer om hur det går till!


Följ och gilla oss på Facebook

Här publicerar vi information om våra vandringar och inbjudningar.

Du kan göra skillnad - som nattvandare eller stödmedlem!

Ungdomar gillar att det finns vuxna ute kvälls- och nattetid. Vi jobbar tillsammans för en säkrare och tryggare miljö. Genom att nattvandra gör du som vuxen skillnad!

Vill du nattvandra?

Vill du nattvandra? Läs mer om hur det går till här på webbplatsen. Vi vandrar varje veckoslut året runt.

Vill du bli Nattvandrarvärd, det vill säga en vandringsledare som engagerar sig aktivt i vår förening? Vad roligt, vi söker alltid nya värdar. Läs mer vad det innebär att vara Nattvandringsvärd här.

Vill du bli stödmedlem?

Som medlem i Värmdö Nattvandare stödjer du vårt arbete, får ett diplom och bjuds in till medlemsmöten och andra event. Det finns inget krav på att som medlem vara aktiv i föreningen arbete.

Medlemmar betalar 100 kr per år.

Swish till Värmdö Nattvandare: 123 374 77 71 (Obs! Nytt Swish-nummer)