Vandringsschema våren 2021

Vi samarbetar med Värmdö kommuns skolor. Varje skoltermin bjuder vi in vårdnadshavare till skolbarn i årskurs 6, 7, 8 och 9 till nattvandring.

Vi bjuder in till nattvandring fredag samt vissa lördagar under terminen med undantag för vissa storhelger. Inbjudningarna skickas ut på förväg genom SchoolSoft eller motsvarande. Om du som vårdnadshavare inte kan det föreslagna datumet är du mycket välkommen att följa med vilken annan vandringsdag som helst. Vandringsdagarna annonseras också ett par dagar innan på vår Facebook-sida. Om föreslaget datum inte passar för en hel klass (vårdnadshavare), kontakta då gärna Värmdö Nattvandrare (info@nattvandra.nu) för att planera in en annan dag för just er klass.

Obs! Självklart är alla vuxna välkomna att vandra med oss oavsett ifall man har barn i skolålder eller inte.


**INFORMATION**

På grund av den nuvarande ökningen av covid-19-smitta så har vi beslutat att flytta fram våra inbjudningar till vårdnadshavare under vårterminen 2021. Vi har kontaktat respektive skola och hoppas att informationen nått er via SchoolSoft.

Om ni ändå gärna vill hänga med oss ut vill vi gärna att ni kontakta oss innan via email eller genom att skicka meddelande till oss på Facebook (Messenger). Vi bedömer då från fall till fall.

Håll utkik efter nya inbjudningar till höstterminen 2021.

Tag hand om er så ses vi snart igen!